sent, expressa, allibera't, sigues tu mateix

Ja tenim editat el vídeo resum de la festa 2on aniversari!!!

Estem molt contents de compartir amb vosaltres el video resum de 20 minuts de la festa que vam fer el passat 1 de maig de 2016 a l’espai Susurro de BCN. Volem agraïr molt especialment el treball realitzat per l’Angela Morant i l’Alicia González-Hidalgo responsables de la gravació i edició del video i agraïr tambe a totes les persones que ens van acompanyar aquell dia, sense les quals aixó no hages sigut possible 😀 Esperem veure-us molt aviat!!!

Enllaç per veure el vídeo des de l’ordinador: youtube només ordinadors

Enllaç per veure el vídeo des del mòbil: Per mòbils i ordinadors (és més lent)

 

submit a comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Translate »
sent, expressa, allibera't, sigues tu mateix