sent, expressa, allibera't, sigues tu mateix

Susana Ros

Membre del col·lectiu Ecstatic Dance.cat, directora de Flor de Llum.com i creadora del sistema de Moviment, Dansa i Teràpia Orgànica.

Des de ben petita m’ha agradat la música i he sentit sempre l’impuls de ballar i d’expressar-me a través del moviment corporal i de la veu.

Al 1998 vaig entrar en contacte amb el moviment conscient, la dansa i les teràpies naturals, i des d’aleshores em vaig anar formant com a facilitadora i terapeuta de diverses tècniques psico-corporals, que tenen la finalitat d’harmonitzar els diversos aspectes del ser, per a procurar un bon estat de salut.

L’any 2010, mentre estudiava el postgrau de psicomotricitat, vaig descobrir l’ecstàtic dance de la mà de l’Albert Calle, pràctica que em va enamorar i va passar a formar part de la meva vida. Uns anys més tard (a l’estiu 2014 i 2015),

vaig participar al Festival Ecstàtic Dance d’Eivissa, organitzat per l’Arun Ji, en el que facilitava classes de txi-kung.

A partir de 2015, vaig començar a col·laborar amb el col·lectiu ecstaticdance.cat, facilitant el calentament previ a les sessions d’estàtic dance i col·laborant a les poliafectives. Finalment, al 2016, després d’un llarg i intens procés personal i laboral, he començat a oferir sessions d’estàtic dance.

En aquests moments em sento preparada, motivada i amb ganes de compartir les meves sessions d’ecstàtic dance i de moviment, dansa i teràpia orgànica a totes les persones interessades en sentir-se, expressar-se, alliberar-se i ser elles mateixes.

Pots contactar amb mi:

www.flordellum.com

flordellum@flordellum.com

Facebook: FLOR de LLUM

Translate »
sent, expressa, allibera't, sigues tu mateix