sent, expressa, allibera't, sigues tu mateix

Què és un Espai Poliafectiu?

És Un Espai Segur on poder donar i rebre afecte mitjançant les abraçades, carícies, massatges, petons, contacte físic, “mimos” i empatia (sense sexe). Ningú està obligat a participar (pots parar sempre que volguis) i es requereix permís previ de la persona abans de qualsevol acostament. Està Inspirat en les Cuddle Parties (Festa de les abraçades).

Depenent del format de la sessió incorporem diferents Dinàmiques que permeten crear el clima apropiat per facilitar la activitat. Volem donar l’espai d’expressió que creiem que es mereix l’Amor, una de les nostres necessitats més enriquidores !!!

Has de tenir en compte que l’Espai Poliafectiu no és un espai terapeutic, encara que t’acompanyarem empàticament en tot moment si ho necessites. Tambe podem possar-te en contacte amb alguns dels nostres terapeutes col·laboradors si desitjes un suport professional en el teu procès personal.

Des del col·lectiu facilitem els Espais Poliafectius integrats en moltes de les nostres Sessions d’Ecstatic Dance (sempre ho indiquem a l’hora de anunciar l’esdeveniment) i també facilitem sessions únicament Poliafectivas en diferents formats. Pots demanar-nos més informació escrivint a: info@ecstaticdance.cat i/o consultar la nostra pàgina de Facebook: http://www.facebook.com/Poliafectiva

 

12316457_10208201639541863_268806347706950985_n

 

Translate »
sent, expressa, allibera't, sigues tu mateix