sent, expressa, allibera't, sigues tu mateix

Qui Som

 

EL COL.LECTIU ECSTATIC DANCE SESSIONS

Vam descobrir les sessions d’Ecstatic Dance com a balladors l’any 2010 i després de moltes ballades en diferents espais (Institut del Teatre, masies, sales de dansa i espais de creixement personal), al juny de 2012 Ferran Casanovas va començar a facilitar sessions a Barcelona, Sant Cugat del Vallès i rodalies. Poc després s’uneix amb Enric González i comencen a facilitar sessions d’Ecstatic Dance per la zona del Vallés Occidental i Oriental. Al febrer del 2014 s’afegeix al projecte en Joan Abril amb la intenció de promocionar l’Ecstatic Dance per la zona del Maresme i el Barcelonès Nord.

Junts decideixen formar el Col·lectiu Ecstatic Dance Sessions per tal de compartir experiències, unir esforços i experimentar amb les possibilitats que sorgeixen arran de pensar sessions d’Ecstatic Dance per diferents grups de persones. Com a col·lectiu creiem que ballar les emocions de forma lliure i sense judicis és quelcom molt saludable a tots els nivells: físic, intel·lectual, emocional, espiritual,…

Actualment realitzen sessions en diferents locals, privats i públics, a Barcelona, Sant Cugat del Vallés, Granollers, La Floresta, El Montseny, Sabadell, Terrassa o Manresa.

Entre les novetats aportades pel Col·lectiu es troben les sessions d’Ecstatic en Família, per mares amb nadons i embarassades (de durada més curta) apart de les sessions “convencionals” per a totes les edats.

A mig termini tenim en projecte fer sessions per a gent gran i persones amb alguna disfunció.

Translate »
sent, expressa, allibera't, sigues tu mateix