sent, expressa, allibera't, sigues tu mateix

Joan Abril

IMG-20150726-WA0001

Per mí l’Ecstatic Dance és una experiència única, on donar l’espai i el temps a la consciéncia del propi cos en moviment, on retrobar-te amb altres éssers humans; una oportunitat de participar d’ un ritual irrepetible. Un camí de retorn als orígens“.

Amb 10 anys li encantava la música i no tenia mitjans per comprar discs, escoltava els discos dels seus pares en un tocadiscs portàtil dels anys 60.
Amb 14 anys va descobrir el món de la ràdio local i per a ell va resultar un plaer descobrir que podia accedir a una assortida discoteca pública. També van començar les primeres festes adolescents, on es va dedicar a posar música per als seus amics. Va sorgir la seva relació amb la ràdio com a locutor primer i com discjòquei poc després.
Sempre va realitzar i va produir programes musicals, acords amb les seves preferències. Va iniciar la seva carrera en els 80 amb programes de ràdio monogràfics sobre Hard-Rock, Heavy Metal, Punk-rock, blues i Rock and roll dels 50. Posteriorment va començar a investigar sobre músiques del món, mestissatge, jazz i electrònica.
O sigui que podríem dir que Joan Abril (Dj Jonk) punxa una variada mostra d’estils.
En l’àmbit de les teràpies, Joan Abril és quiromassatgista titulat, format en Mindfulness per regular les emocions, Coaching i certificat en facilitació i dinàmiques de grup.
A més d’això, al març de 2014 ha estat cofundador del Col·lectiu Ecstatic Dance Sessions, que promou sessions de Dj de 2 a 3 hores en què es balla lliurement per deixar fluir la música i deixar al cos expressar les emocions lliurement, en intimitat o interactuant amb el grup.
El seu projecte de futur a curt termini és estudiar Musicoteràpia, així com ampliar coneixements en teràpies humanistes i de creixement personal.

 

Translate »
sent, expressa, allibera't, sigues tu mateix