sent, expressa, allibera't, sigues tu mateix

Enric González

enricDes de molt jove he tingut una relació molt estreta amb la música. Vaig començar descobrint el rock simfònic i progressiu i des de llavors he après a gaudir de tot tipus de música sense importar el seu estil però fugint de les produccions més comercials. El ball i el moviment també m’han acompanyat de sempre. He gaudit de la llibertat per deixar-me fluïr amb la música, i el fet de descobrir l’Ecstatic Dance va ser un regal que va donar estructura a tot plegat…
Durant el meu camí personal he anat tastant i integrant diferents recursos que he anat trobant al meu voltant, ioga, reiki, Jin Shin Jyutsu, tantra, pnl, i en l’actualitat estic molt compromès amb la difusió de la CNV (Comunicació NoViolenta) creant i distribuint recursos per la seva practica. La paternitat (tinc dues filles) m’ha donat la possibilitat de descobrir el mon de l’educació activa i respectuosa, participant en diferents projectes d’educació lliure. Aquesta experiència en el mon de la criança m’ha permès assessorar i facilitar algunes de les sessions d’Ecstatic Dance en família que oferim puntualment, ideades per gaudir adults i infants plegats.
Estic facilitant sessions d’Ecstatic Dance des de 2013 formant part del nostre col•lectiu EcstaticDance.cat des dels seus inicis. En 2015 vaig descobrir la meva passió per les Cuddles Parties o Poliafectives (com ens agrada dir a nosaltres) i, en l’actualitat, integro l’Ecstatic Dance i l’espai Poliafectiu en la majoria de les meves sessions.
Pots contactar amb mi escrivint a:
enric@ecstaticdance.cat
o visitant el meu perfil de facebook:
www.facebook.com/enric.gonzalez1

Translate »
sent, expressa, allibera't, sigues tu mateix