sent, expressa, allibera't, sigues tu mateix

Ferran Casanovas

Ferran punxantLa música, ha estat, és i seguirà sent, fonamental i imprescindible en la meva vida. M’acompanya des que tinc ús de raó, és la meva amiga, la meva companya, la meva amant i el més ferm aliat. També la meva addicció i el meu remei.

La música m’emociona i és capaç de canviar el meu estat anímic, em fa estimar i odiar i mai em falla. M’aporta ingredients que fan que la meva vida segueixi fluint i tingui sentit.

Considero que és la màxima expressió de la comunicació humana i probablement l’única creació artística que només necessita cor i sentiments per ser entesa.

La música i el ball eixamplen l’ànima i engrandeixen el cor, facilitant vies d’escapament en moments difícils, ajudant a trobar la pau interior, mostrant camins cap a la llibertat, el creixement i a ser millor persona. Una manera de trobar-te amb qui ets de manera sincera, ja sigui tocant, escoltant, ballant o veient a d’altres com toquen.

Capaç d’aixecar, fer embogir o emocionar a milers de persones, la música són emocions, sentiments, passió i records, ens permet viure experiències noves i reviure situacions passades en companyia o en soledat.

Ecstatic Dance és un espai de llibertat on et permets ser i tens la oportunitat d’explorar en tu la teva essència més pura. Deixa’t endur, observa’t sense jutjar-te i acceptant el que succeix en tu, gaudeix i sobretot sent.

Celebro la música cada dia que respiro, molta música i ball per a tots!

Translate »
sent, expressa, allibera't, sigues tu mateix