sent, expressa, allibera't, sigues tu mateix

Experiències Poliafectiva

No filtrem les experiències personals rebudes (sempre que no siguin ofensives)
Aqui ho pots comprovar ...
A MI LES SESSIONS POLIAFECTIVES M’AGRADAN MOLT. SOBRE TOT CUAN HI HA DINAMIQUES GUIADES, ON ES GENERA UN AMBIENT DE CARINYO INCONDICIONAL CAP A TOTHOM, I NINGU SE SENT EXCLOS.
Les sessions poliafectives independents no m’interessen particularment. No aniria a una activitat únicament de Cuddle Party. Com a cloenda d’una bona sessió d’ecstàtic sí que em resulten interessants. Tot i així, no m’agrada que es proposin activitats tancades per introduir-les. A l’acabar un ecstatic, normalment em sento molt sensible i “cap a dins”, haver de sortir d’aquell estat en el que em trobo per participar d’una activitat guiada no m’agrada especialment, prefereixo que sorgeixi de manera espontània. La dinàmica fa que hagi de sortir de l’estat en el que estic per pensar si vull o no participar, és un salt que no em resulta agradable; no necessito pensar, sinó sentir. És com saltar de la pell (ànima) al cap, quan el més natural és continuar en la pell per a que espontàniament sorgeixi el contacte i l’afecte.
Si es interesante. La espontaneidad es maravillosa,pues es fresca y no hay ningún guión.
Me encanta, el mejor cierre que puede haber después de menear el esqueleto
A veces después de una sesión no guiada como es el ecstatic, realizar una que si lo es tiene que llevarse de forma delicada. De esa manera, una sesión de poliafectiva puede resultar interesante pero dejando mucho espacio para la espontaniedad. De todas maneras, se deberia escuchar bien la sesión para identificar en lo q sea posible la polia.
Creo que no se transmite la esencia de AMOR.Y como empresa pienso que no os interesa hacer poliafectivas o cualquier otra actividad despues de ecstatic, estais haciendo dos actividades por precio de una.Con el ecstatic ya es suficiente por el tiempo y el contenido,representa un trabajo personal que hay que asentarlo,absorberlo y hay que dar tiempo y no mezclar mas cosas.
Prefereixo que surti el que surti,sense forçar ho….
les coses bones sempre son benvingudes.
Per mi em sembla perfecte que estigui de forma programada. De fet, es el que ho diferencia d’altres ecstatic dance que he assistit.
m’agrada que hi hagi poliafectives
Trobo molt bé que s’introdueixin
M’agrada la vostra proposta de poliafectiva amb mini ecstatic com dinàmica
M’encanta el format d’una hora d’Ecstatic i hora i mitja de Poliafectiva
De forma espontánea
M’agrada com activitat el poliafectiu llarg
Translate »
sent, expressa, allibera't, sigues tu mateix